Predstavitelia a sympatizanti ANO čistia kalamitný les vo Vysokých Tatrách

07.08.2005 Poprad

Štrbské Pleso 7. augusta (TASR) - Turistické ošatenie po sobotňajšom výstupe na Kriváň vymenili dnes predstavitelia Aliancie nového občana (ANO) za pracovný ...
Štrbské Pleso 7. augusta (TASR) - Turistické ošatenie po sobotňajšom výstupe na Kriváň vymenili dnes predstavitelia Aliancie nového občana (ANO) za pracovný odev. V určenej lokalite Vysokých Tatier čistia kalamitou postihnutú oblasť.

\"V lokalite medzi Štrbským a Popradským plesom znášame raždie a zároveň budeme odstraňovať protipožiarne zátarasy, \" uviedla pre TASR riaditeľka tlačového oddelenia ANO Magda Krasulová. Dodala, že medzi vyše 40 brigádnikmi sú okrem Pavla Ruska a Františka Tótha aj predstavitelia krajských rád a sympatizanti strany.
Podľa Krasulovej po sobotňajšom výstupe na Kriváň, ktorý dopadol veľmi dobre, budú poniektorí zrejme cítiť svalovku. \"Momentálne sa však všetci zapojili do manuálnej práce s nadšením, \" s úsmevom povedala Krasulová.
Výstup na Kriváň aj brigáda v lesnom poraste sú jednou z akcií Modré leto, ktoré ANO pripravila na letné obdobie. Pozostáva z dvoch častí.
Prvú tvoria témy, ktoré politický subjekt prezentuje. Ide o nevyhnutnosť finančnej podpory pri tvorbe nových pracovných miest, mimoškolských a voľnočasových aktivít mladých ľudí, internetizáciu Slovenska, modernú školu, či sprehľadňovanie financovania cirkví.
Druhú časť programu tvoria jednotlivé výjazdy predstaviteľov ANO po Slovensku.
 

Vyberte región

mark